Panorama Competence

Vi hjälper er att snabbt komma igång med effektivt målstyrningsarbete inkluderandes verksamhetsplanering eller processoptimering. I djungeln av begrepp som Lean, KFF, BSC, KPI, ISO, BSC och SixSigma säkerställer vi att rätt metoder används och att de omsätts i praktiken direkt på plats, anpassat för er verksamhet och med garanterat resultat.

Panorama Competence @ LinkedIn

Peter Rosell 

Peter är förmodligen en av Sveriges främsta utbildare och Workshopledare och utbildare, uppskattad för sin positiva energi. Under många år har han, genom det egna bolaget Panorama Competence, hjälpt individer och organisationer att utvecklas för att mål ska nås och överträffas. Som certifierad internrevisor inom ISO9001, certifierad styrelseordförande och med Green Belt inom Sixsigma är Peter en frekvent anlitad föreläsare rörande organisationsutveckling och styrning på såväl universitetet och högskolor som inom näringsliv och offentlig sektor.

Peter Rosell @ LinkedIn Peter Rosell @ Youtube

Sven Lundblad

Sven är en lysande föreläsare och utbildare inom ledarskap och organisationsförändringar, känt för sin karisma, kompetens och humoristiska framträdande. Hans förmåga att göra komplexa ämnen tillgängliga och skapa starka kopplingar med publiken gör varje föreläsning minnesvärd. Sven balanserar skickligt allvarliga insikter med humor, vilket skapar en engagerande och lärorik upplevelse för åhörarna.

Sven är bland annat certifierad handledare inom Sorgbearbetning, High performance learning journey och inom coaching.
Han har även en utbildning som skådespelare från Teaterhögskolan i Stockholm.

Sven Lundblad @ LinkedIn